Ismerje meg a Toyota sikermodell Yaris megújult változatát az április 22-27-ig tartó Toyota nyílt héten. Ekkor ellenállhatatlan ajánlatokkal is várjuk, amelyekben az új Yaris hybrid modelleket 600.000 Ft + 250.000 Ft nyílt heti extra kedvezménnyel kínáljuk. A benzines új Yaris modellek pedig 800.000 Ft + 250.000 Ft nyílt heti extra kedvezménnyel érhetők el. A hazánkban is kategóriaelső „kisautó” 2024-es változata bővített hibrid kínálatot, továbbfejlesztett biztonsági funkciókat és nagyobb digitális felhasználói élményt kínál. Győződjön meg minderről Ön is, szeretettel várjuk az április 22. és 27. közötti nyílt héten a Koto Autóházban Kaposváron és Nagykanizsán!

A Yaris a Toyota történetének egyik legsikeresebb modellje, világszintű eladásai 2023-ban átlépték a 10 milliós határt. Ez az eredmény is mutatja, hogy ez a kisautó beváltotta eredeti ígéretét, miszerint meghonosítja a piacon a „nagy-kicsi” gondolkodásmódot.

A Toyota számos fejlesztést és újdonságot jelentett be a Yaris modellhez, amelyek tovább erősítik majd a márka kiemelkedően sikeres típuscsaládjának pozícióját.

A frissítéseknek köszönhetően fejlődött a teljesítmény, a biztonság és a megjelenés is, amelyekkel a modell továbbra is kategóriaelső minőséget képvisel Európában.

Nagyobb teljesítmény és tovább fokozott vezetési élmény

A megújult Yaris termékcsalád új, két hibrid hajtásláncot felvonultató kínálata a jól bevált, kategóriaelső hatékonyságot felvonultató „Hybrid 115” változat és a magasabb teljesítményt, ugyanakkor továbbra is kiemelkedően alacsony károsanyag-kibocsátást kínáló új, „Hybrid 130” hibrid hajtáslánc közül (a 130-as jelölés a 130 lóerős teljesítményt jelöli).

A klasszikus 1.5 Dynamic Force benzinmotoros változat pedig 125 lóerős teljesítményre képes.

Minden Yaris Premiere Edition és GR SPORT modellváltozat alapfelszereltségként a „Hybrid 130” hajtáslánccal rendelkezik.

Ide kattintva elérheti a Yaris 2024 árlistáját.

T-Mate: biztonságosabb és egyszerűbb utazás

Aktív és passzív biztonsági rendszereinek gazdag kínálatával, illetve felépítésével az aktuális Yaris generációt mindig is a világ legbiztonságosabb kisautójának fejlesztették.

A Toyota T-Mate azon fejlett funkciók sorát takarja, amelyek biztonságosabbá és könnyebbé teszik a vezetést és a parkolást egyaránt. Az új Yarisban ezek a funkciók nem csak kibővültek és továbbfejlődtek, hanem minden eddiginél hatékonyabbak is lettek. Ide tartoznak a legújabb generációs Toyota Safety Sense vezetéstámogató rendszerek.

A közúti balesetek kiküszöbölésére irányuló küldetéseként a Toyota már az alapfelszereltség részeként fejlett technológiai funkciókat kínál a Yarishoz – olyan funkciókat, amelyek sok B szegmensben versenyző konkurens esetében csak felár ellenében, vagy nem is elérhetők.

Az új kamera és radar, amely a korábbiaknál távolabb és szélesebb látószögben képes pásztázni, jelentősen növeli a baleseti kockázatok észlelésének hatókörét. Ezeken az extra funkciókon túl az új Yaris a már bevált Toyota Safety Sense funkciók továbbfejlesztéséből is profitál.

Új digitális felhasználói élmény

A Yaris teljesen új digitális felhasználói élményt kínál a vásárlók számára. Ennek részeként egy személyre szabható digitális műszeregységet, valamint egy gyorsabb és erősebb multimédiás rendszert kapott az autó, szélesebb körű funkcionalitással.

A Yarisban újonnan bekerült Toyota Smart Connect multimédiás rendszer intuitívabb és jobb reakciókkal rendelkező felhasználó felülettel bír, és alapfelszereltség részeként felhőalapú navigációt biztosít.

Könnyű használat okos digitális kulccsal

Az új Yaris Premiere Edition váálozata digitális átalakulása magában foglalja az intelligens digitális kulcs bevezetését. A MyT alkalmazáshoz kapcsolódva ez akár öt felhasználó számára biztosít hozzáférést a járműhöz az okostelefonjukon keresztül. A teljes kényelemre tervezték, így a felhasználók bezárhatják, kinyithatják vagy elindíthatják járművüket anélkül, hogy ki kellene venniük telefonjukat a táskájukból vagy zsebükből.

Ide kattintva elérheti a Yaris 2024 árlistáját.

Nézze meg a Yaris modellt a Koto Autóház No.1 Videó-Autószalonjában. Autóvásárlási döntését segítő új, kényelmi szolgáltatásunkban Ön hiteles információt kap egyszerűen, gyorsan, részletgazdagon, kivételes platformon, Magyarország elsőszámú Toyota Márkakereskedéséből!

BEJELENTKEZEM A KAPOSVÁRI VIDEÓ-AUTÓSZALONBA

BEJELENTKEZEM A NAGYKANIZSAI VIDEÓ-AUTÓSZALONBA

,

Shares
Share This