CONSUMER REPORTS: 2024 tíz legjobb autójából négy Toyota

CONSUMER REPORTS: 2024 tíz legjobb autójából négy Toyota

Az amerikai CONSUMER REPORTS idén több mint 260 új autót tesztelt mintegy 50 különböző szempont szerint. Az itt kapott adatokból a biztonság, megbízhatóság és a tulajdonosi elégedettség alapján összeállította 2024 legjobb 10 autójának listáját. A tavalyi győztes Toyota ismét tarolt, miután idén négy modellje, a Prius, a Camry, a RAV4, és a Highlander is felkerült a listára. A Camry emellett egyike volt annak a két modellnek, amely tavaly és idén is szerepelt a legjobb tíz autó listáján. (tovább…)

Ismerje meg a megújult „Év Autója”-díjas Toyota Yarist

Ismerje meg a megújult „Év Autója”-díjas Toyota Yarist

Ismerje meg a Toyota sikermodell Yaris megújult változatát az április 22-27-ig tartó Toyota nyílt héten. Ekkor ellenállhatatlan ajánlatokkal is várjuk, amelyekben az új Yaris hybrid modelleket 600.000 Ft + 250.000 Ft nyílt heti extra kedvezménnyel kínáljuk. A benzines új Yaris modellek pedig 800.000 Ft + 250.000 Ft nyílt heti extra kedvezménnyel érhetők el. A hazánkban is kategóriaelső „kisautó” 2024-es változata bővített hibrid kínálatot, továbbfejlesztett biztonsági funkciókat és nagyobb digitális felhasználói élményt kínál. Győződjön meg minderről Ön is, szeretettel várjuk az április 22. és 27. közötti nyílt héten a Koto Autóházban Kaposváron és Nagykanizsán! (tovább…)

Az Interbrand szerint a Toyota a legbefolyásosabb autómárka

Az Interbrand szerint a Toyota a legbefolyásosabb autómárka

Az Interbrand közzétette a Best Global Brands 2023 listát, amely több területen és szegmensben rangsorolja a márkák erejét. A világ legnagyobb és legnyereségesebb – és nem utolsósorban legzöldebb – autógyártója, a Toyota 2023-ban is a legbefolyásosabb autómárkájának bizonyult. A vállalat az összesített rangsorban pedig a hatodik helyen végzett olyan vállalatok mögött, mint a Google, az Apple és a Microsoft. (tovább…)

Az új Toyota C-HR az év városi autója, a Lexus RZ az év prémium zöld autója

Az új Toyota C-HR az év városi autója, a Lexus RZ az év prémium zöld autója

Ötödik alkalommal hirdették ki a rangos „Év Magyar Autója”-díjak nyerteseit. A díjakért 21 autómárka 39 modellje volt versenyben. A megmérettetésen az új Toyota C-HR a városi autók kategóriájában lett 2024-ben a „Magyar Év Autója”. A vadonatúj Lexus RZ a zöld prémium autók kategóriájában hozta el az „Év Zöldautója” címet. A szakmai zsűri Varga Zsombort, a Toyota és Lexus kommunikációs vezetőjét választotta a 2024-es „Év Autós PR szakemberének”. (tovább…)

Még idén bemutatkozik az új Toyota Camry Magyarországon

Még idén bemutatkozik az új Toyota Camry Magyarországon

A világ legnépszerűbb felső-középkategóriás szedánjának számító Toyota Camry 2019-ben, 15 év után tért vissza Európába. A kontinensen óriási várakozás övezte a legendás modellt, ez a rendkívüli piaci fogadtatásban is visszaköszönt. 2024-ben érkezik az autó új, kilencedik generációja a világ legfejlettebb, ötödik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtásával. (tovább…)

2023 is a Toyota éve volt Magyarországon

2023 is a Toyota éve volt Magyarországon

Minden idők legsikeresebb évét zárta a Toyota hazánkban tavaly. A teljes magyarországi személyautó és kishaszongépjármű újautó-piacon a japán autómárka 17.299 darabszámmal 13,5%-os piaci részesedést ért el, ezzel megőrizte piacvezető pozícióját. Történelmet írt a Lexus is, amely magyarországi története során most először ért el négyszámjegyű eladást. 2023-ban összesen 1105 új Lexus talált gazdára az országban. (tovább…)

Rovanperä megvédte világbajnoki címét!

Rovanperä megvédte világbajnoki címét!

Kalle Rovanperä és navigátora, Jonne Halttunen idén is megszerezte a FIA Rally világbajnoki címet! A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team versenyzői az utolsó előtti fordulóban, a Közép-Európa-ralin a második helyen végeztek, és ezzel eldőlt, hogy idén is ők a világbajnokok. (tovább…)

Nemcsak kellemetlen, nagy kárt is okozhat a nyest

Nemcsak kellemetlen, nagy kárt is okozhat a nyest

A nyest, ez a kecses ragadozó alaposan megkeserítheti az autósok életét. Kedvezőbb esetben csak a jármű tetejét, vagy a motorház belsejét járják össze, és nevezik ki felségterületüknek különféle otthagyott nyomokkal. Rosszabb esetben viszont a kábelek és különféle alkatrészek is áldozatul esnek erős fogazatuknak. (tovább…)

Share This