Rovanperä megvédte világbajnoki címét!

Rovanperä megvédte világbajnoki címét!

Kalle Rovanperä és navigátora, Jonne Halttunen idén is megszerezte a FIA Rally világbajnoki címet! A TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team versenyzői az utolsó előtti fordulóban, a Közép-Európa-ralin a második helyen végeztek, és ezzel eldőlt, hogy idén is ők a világbajnokok. (tovább…)

Nemcsak kellemetlen, nagy kárt is okozhat a nyest

Nemcsak kellemetlen, nagy kárt is okozhat a nyest

A nyest, ez a kecses ragadozó alaposan megkeserítheti az autósok életét. Kedvezőbb esetben csak a jármű tetejét, vagy a motorház belsejét járják össze, és nevezik ki felségterületüknek különféle otthagyott nyomokkal. Rosszabb esetben viszont a kábelek és különféle alkatrészek is áldozatul esnek erős fogazatuknak. (tovább…)

Az észt futamot is megnyerte a Toyota

Az észt futamot is megnyerte a Toyota

Miután egy hónappal ezelőtt Kenyában elfoglalta a teljes dobogót, a TOYOTA GAZOO Racing Észtországban is győzött. A versenyistálló fiatal csillaga, Kalle Rovanperä domináns győzelmet aratott, sorrendben harmadik alkalommal. Ezzel a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team tovább növelte előnyét a FIA Rally Világbajnokságban. (tovább…)

Toyota diadal a Horvát Rallyn

Toyota diadal a Horvát Rallyn

A horvát futamon szerzett első helyükkel Elfyn Evans és Scott Martin visszatértek a dobogó legfelső fokára a TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team csapatával. Négy futam után így a három Toyota pilóta vezet, és a gyártók mezőnyében is a japán gyár csapata áll az élen. (tovább…)

Új Corolla Hybrid nyílt napok a Koto Autóházban

Új Corolla Hybrid nyílt napok a Koto Autóházban

Az 1966-ban megjelent Toyota Corolla a világ legnagyobb darabszámban megjelent autómodellje mára több mint 50 milliós eladással büszkélkedhet. Az eltelt lassan csaknem hatvan esztendőben tizenkét generációt mutattak be a sikermodellből, és a kisautó tágas középkategóriássá nőtte ki magát. Erről Ön is meggyőződhet, ha április 24-29. között ellátogat a Koto Autóházba. (tovább…)

A hazai piac élén a Toyota

A hazai piac élén a Toyota

A Toyota 2022-ben történetében először első lett a teljes, a kivonásokat is magába foglaló hazai személyautó- és kishaszongépjármű piacon. A hosszú távon forgalomban maradó újautó piacon még látványosabb a Toyota által elért siker. A japán márka itt 14.810 új autót adott el tavaly. (tovább…)

Beyond Zero Roadshow Kaposváron a Koto Autóházban

Beyond Zero Roadshow Kaposváron a Koto Autóházban

A Túl az emisszión – Beyond Zero Roadshow október végén járt Kaposváron, ahol a Toyota bemutatta a legújabb technológiai fejlesztéseit. A Koto Autóházban az érdeklődők megismerhették a Toyota innovatív megoldásait a zéró emisszió felé vezető úton.  A közkedvelt RAV4 Plug-in Hybrid és a hidrogéncellás Toyota Mirai mellett először találkozhattak az új Corolla Cross, valamint a teljesen elektromos hajtású Toyota BZ4X modellekkel. (tovább…)

Share This