BLOG

Vadonatúj Yaris Cross Nyílt Napok

Az eddig Magyarországon mintegy 30 ezer – világszerte közel 18 millió – öntöltő hibrid elektromos autót értékesítő Toyota a vadonatúj Yaris Cross modelljét országos nyílt napokon ismertette meg a nagyközönséggel. Próbálhatja ki Ön is a slágergyanús crossovert a Koto Autóházban. Egyedi kedvezményeket és Yaris beszámítási lehetőséget is kínálunk Kaposváron és Nagykanizsán. Alig egy éve tartotta a Toyota a modell világpremierjét, és már Magyarországon is elérhetővé vált a vadonatúj Yaris Cross. A 2021-es ’Év Autója’ díjat elhozó Yaris padlólemezére épülő Yaris Cross magasabb üléspozíciót és emelt hasmagasságot kínál, hűen a Toyoto SUV-hagyományokhoz. Hasonlóan a Yarishoz, az új modell 2560 mm-es tengelytávolságával készül, de a jármű 240 mm-rel hosszabb. Első túlnyúlása 60, hátsó túlnyúlása pedig 180 mm-rel nagyobb, így a belső tere is megnőtt. A hasmagassága 30 mm-rel gyarapodott, a karosszériája is 90 mm-rel magasabb és 20 mm-rel szélesebb lett a Yarishoz képest.

A padlólemez kimagasló merevséget, alacsony súlypontot és jól kiegyensúlyozott futóművet biztosít, így az erre épült autók élvezetesen és stabilan irányíthatók, miközben kényelmesen rugóznak.

Mindennek köszönhetően a Yaris Cross vásárlói továbbra is számíthatnak a Yaris által kínált lendületes vezetési élményre, fejlett biztonsági technológiákra és csekély üzemanyag-fogyasztására, emellett pedig olyan újszerű értékekre is, amelyek révén ez a nagyvárosi, kompakt SUV hűen tükrözi vezetőjének és utasainak egyéniségét és életstílusát.

Molnár Andi táncművész, márkanagykövet már Yaris Crossra váltott

Az új Yaris Crosst kiegyensúlyozott és kifinomult arányok jellemzik, amelyek érzékletesen kihangsúlyozzák az SUV-modellekre jellemző robusztus, látványos stílust, mindehhez pedig az aktív életstílust szolgáló, könnyen használható és kompromisszumoktól mentes csomagtér társul.

Az 1,5 literes, manuális és CVT váltóval is elérhető Yaris Cross megrendelhető öntöltő hibrid elektromos hajtással is.

Ennek alapja az ’Év Autója’ díjat elnyert Yarisból már ismert, 116 lóerős, 1,5 literes Atkinson-ciklusú, negyedik generációs rendszer. A hajtáslánc rendkívül hatékonynak ígérkezik: a Yaris Cross elsőkerékhajtású kivitele várhatóan 100 g/km körüli CO₂-kibocsátással halad majd, és az AWD-i modellek emissziója is 110 g/km alatt marad. A magasabb felszereltségi szinteken elöl-hátul LED-világítás működik (hátul szekvenciális irányjelzőkkel), és az autókat robusztus küszöbelemek és kerékjárat-szélesítések díszítik. Az oldalvédő elemeken – az autó fényezésétől függően – ezüstszínű vagy Warm Gold árnyalatú Yaris Cross betét látható. A Yaris Cross alapfelszereltség listáján megjelenik a vállalat legújabb aktív biztonsági csomagja, a Toyota Safety Sense is. A járművek mellett a gyalogosokat (nappal és éjszaka) és kerékpárosokat (nappal) is felismerő ütközést megelőző biztonsági rendszer segít elkerülni a baleseteket, vagy mérsékelni azok súlyosságát. Az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilis Yaris Cross megbízható vezeték nélküli mobileszköz-csatlakoztatást biztosít vásárlóinak a Toyota Smart Connect révén. A MyT okostelefon-alkalmazással a Yaris Cross tulajdonosai még otthon összeállíthatják és elküldhetik autójuk rendszerébe útiterveiket, emellett pedig távirányítással is zárhatják-nyithatják az ajtókat. A Toyota Teammate fejlett parkolássegítő rendszer a biztonság és a kényelem új szintjét nyújtja a zsúfolt nagyvárosokban. A Yaris Cross praktikus és sokoldalú használhatóságát tovább fokozza a lábmozdulattal működtethető, motoros mozgatású csomagtérajtó, valamint az ötletes csomagtérpadló.

Szeretettel várjuk a Koto Autóházban!

[button link=”https://toyota-koto-hasznaltauto.hu/termek/uj-toyota-yaris-cross-1-5-hybrid-premiere-edition-e-cvt-jbl-szalonauto-kamaraiceges-vasarlaskor-9-460-000ft/” color=”black” newwindow=”yes”] YARIS CROSS HYBRID KAPOSVÁRON[/button]

[button link=”https://toyota-koto-hasznaltauto.hu/termek/uj-toyota-yaris-cross-1-5-hybrid-premiere-edition-e-cvt-szalonauto-kamaraiceges-vasarlaskor-9-193-700ft/” color=”black” newwindow=”yes”] YARIS CROSS HYBRID NAGYKANIZSÁN[/button]

[button link=”https://pdf.sites.toyota.hu/arlista_uj_yaris_cross.pdf” type=”big” color=”black” newwindow=”yes”] ÁRLISTA[/button]

 

Ismerje meg készletajánlatunkat!