Molnár Andi Yaris Cross-ra váltott

Molnár Andi, a Dancing with the Stars zsűritagja eddig a Toyota Yaris márkanagykövete volt. A többszörösen díjazott kitűnő táncos most a Toyota slágergyanús crossoverére, a Yaris Cross-ra váltott.

Molnár Andit a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként is szívébe zárta a közönség. A márka hazai szakemberei már az előző évadban felfigyeltek a mosolygós, elegáns Andira, aki ideális választás a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára. A műsor komoly szerepet kapott a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során.

A műsor főtámogatója a Yaris Cross, ezért adta magát a lehetőség, hogy az idei évadban ismét zsűri szerepet kapó Molnár Andi az új modell nagyköveteként folytassa az együttműködést.

„Megtisztelő, hogy a világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója felajánlotta együttműködésünk folytatását. A Yaris Cross nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül praktikus autó is, és ami legalább ennyire fontos számomra, hibrid hajtásának köszönhetően környezetbarát is.” – fogalmazott Molnár Andi.

A Toyota nagy várakozással tekint a vadonatúj crossoverre, amely révén egy új szegmensben jelenik meg a japán autógyártó. A vadonatúj Yaris Cross belépő modellként teljessé teszi a Toyota környezetbarát SUV kínálatát.

A Yaris Cross modellben a Toyota egybe gyúrta a kisautókkal szerzett tudását és gazdag SUV-tapasztalatait. Magas üléspozíció, tágas utastér, hibrid technológia és intelligens összkerékhajtás: ez az autó mindent tud, ami egy igazán jó SUV-tól elvárható.

Az erőteljes, mégis kifinomult Yaris Cross emelt hasmagasságához, nagyméretű könnyűfém keréktárcsáihoz és markáns formavilágához kompakt méretek társulnak, így az autó a zsúfolt nagyvárosi utcákon is tökéletesen megállja a helyét.

Ha a Yaris Crosst választja, mindig magabiztosan vezethet!

Válassza ki az Önhöz leginkább illő felszereltséget!

[button link=”https://www.toyota.hu/new-cars/yaris-cross/konfigurator” color=”green” newwindow=”yes”] YARIS CROSS KONFIGURÁTOR[/button]

[button link=”https://pdf.sites.toyota.hu/arlista_uj_yaris_cross.pdf” color=”green” newwindow=”yes”] YARIS CROSS ÁRLISTA[/button]

Nézzen be hozzánk és ismerje meg szalonautóinkat!

[button link=”https://toyota-koto-hasznaltauto.hu/termek/uj-toyota-yaris-cross-1-5-hybrid-premiere-edition-e-cvt-jbl-szalonauto-kamaraiceges-vasarlaskor-9-460-000ft/” color=”black” newwindow=”yes”] YARIS CROSS KAPOSVÁRON[/button]

[button link=”https://toyota-koto-hasznaltauto.hu/termek/uj-toyota-yaris-cross-1-5-hybrid-premiere-edition-e-cvt-szalonauto-kamaraiceges-vasarlaskor-9-193-700ft/” color=”black” newwindow=”yes”] YARIS CROSS NAGYKANIZSÁN[/button]

Kérje a legjobb árat a Koto Autóházból!

[button link=”https://toyota-koto-autohaz.hu/ajanlatkeres-gyujto/” newwindow=”yes”] ÁRAJÁNLATKÉRÉS[/button]

 

 

Ismerje meg készletajánlatunkat!