Molnár Andi, a Dancing with the Stars zsűritagja eddig a Toyota Yaris márkanagykövete volt. A többszörösen díjazott kitűnő táncos most a Toyota slágergyanús crossoverére, a Yaris Cross-ra váltott.

Molnár Andit a TV2 népszerű műsora, a Dancing with The Stars zsűritagjaként is szívébe zárta a közönség. A márka hazai szakemberei már az előző évadban felfigyeltek a mosolygós, elegáns Andira, aki ideális választás a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára. A műsor komoly szerepet kapott a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során.

A műsor főtámogatója a Yaris Cross, ezért adta magát a lehetőség, hogy az idei évadban ismét zsűri szerepet kapó Molnár Andi az új modell nagyköveteként folytassa az együttműködést.

„Megtisztelő, hogy a világ legnagyobb és egyben legzöldebb autógyártója felajánlotta együttműködésünk folytatását. A Yaris Cross nem csak gyönyörű, hanem hihetetlenül praktikus autó is, és ami legalább ennyire fontos számomra, hibrid hajtásának köszönhetően környezetbarát is.” – fogalmazott Molnár Andi.

A Toyota nagy várakozással tekint a vadonatúj crossoverre, amely révén egy új szegmensben jelenik meg a japán autógyártó. A vadonatúj Yaris Cross belépő modellként teljessé teszi a Toyota környezetbarát SUV kínálatát.

A Yaris Cross modellben a Toyota egybe gyúrta a kisautókkal szerzett tudását és gazdag SUV-tapasztalatait. Magas üléspozíció, tágas utastér, hibrid technológia és intelligens összkerékhajtás: ez az autó mindent tud, ami egy igazán jó SUV-tól elvárható.

Az erőteljes, mégis kifinomult Yaris Cross emelt hasmagasságához, nagyméretű könnyűfém keréktárcsáihoz és markáns formavilágához kompakt méretek társulnak, így az autó a zsúfolt nagyvárosi utcákon is tökéletesen megállja a helyét.

Ha a Yaris Crosst választja, mindig magabiztosan vezethet!

Válassza ki az Önhöz leginkább illő felszereltséget!

YARIS CROSS KONFIGURÁTOR YARIS CROSS ÁRLISTA

Nézzen be hozzánk és ismerje meg szalonautóinkat!

YARIS CROSS KAPOSVÁRON YARIS CROSS NAGYKANIZSÁN

Kérje a legjobb árat a Koto Autóházból!

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

 

Shares
Share This