Válassza a vadonatúj, hétüléses Toyota Highlandert!! A tágas, stílusos SUV-ot a legújabb hibrid technológiával és intelligens összkerékhajtással (AWD-i) szerelte fel a japán autógyár. A modell nemcsak lenyűgözően kényelmes, hanem erős, takarékos és sokoldalú is, hogy a legaktívabb családok életmódjával is lépést tarthasson.Miért jó választás a Toyota Highlander?

Markáns megjelenésével és látványos, 20 colos kerekeivel a Highlander hatásosan kombinálja a városi SUV-k kifinomultságát a terepjárók keménységével. Az eleve hétülésesre tervezett Highlander olyan tágas harmadik üléssort kínál, ahová két felnőtt is kényelmesen beszállhat.

A nagyméretű, 658 literes – akár 1909 literesre bővíthető – csomagtérében biztosan elfér minden; és hogy mindez még praktikusabb legyen, az ajtaja egyetlen lábmozdulattal is nyitható. A negyedik generációs hibrid hajtásláncnak köszönhetően a Highlander tulajdonosa egy nagy SUV minden előnyét kiélvezheti – annak magas fogyasztása és károsanyag-kibocsátása nélkül.

A kifinomult AWD-i funkciója egy intelligens összkerék-meghajtású rendszer, amely szükség esetén automatikusan bekapcsol, hogy például segítse a zöld lámpánál való gyorsulást vagy a jeges utakon való navigálást.

A 2,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtás 248 lóerejéhez a motorban az erő és a hatékonyság példátlan egyensúlya párosul. Az autó legalacsonyabb CO2-kibocsátása csupán 146 g/km, üzemanyag-fogyasztása pedig mindössze 6,6 l/100 km.

Mindezt az alapáron kínált AWD-i rendszer biztonsága és az autó remekül reagáló, mégis kényelmes futóműve egészíti ki, így a Highlander mind a hét utasának kellemes, pihentető élményt nyújt.

A modell halk, finom futását még kellemesebbé varázsolja a prémium minőségű kabin, amelyben gyönyörűen kidolgozott kárpitok, lágy tapintású anyagok, gazdag felszereltség és fejlett konnektivitási megoldások kényeztetik az utasokat.

A hosszú felszereltségi listán olyan tételek szerepelnek, mint a szellőztethető ülések, a 11 hangszórós JBL audiorendszer* és a 12,3 colos multimédia érintőképernyő, ami a navigáció mellett okostelefon-integrációt is kínál az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszereken keresztül.

A Highlander biztonságát a legújabb Toyota Safety Sense csomag garantálja, nem beszélve a head-up kijelzőről és a digitális visszapillantó tükörről.

Ismerje meg a Koto Autóházban!

KÉRJEN VIDEÓHÍVÁST KAPOSVÁRRÓL!

KÉRJEN VIDEÓHÍVÁST NAGYKANIZSÁRÓL!

Shares
Share This