BLOG

Új szintre lépett a Toyota C-HR GR SPORT és C-HIC

A Toyota Corolla GR SPORT nyomán megjelent a C-HR modell GR SPORT kivitele. A modell  több dinamikával, még inkább egyedi és exkluzív megjelenéssel érkezett a márkakereskedésekbe.

Az új GR SPORT kivitel megjelenésével, és a C-HIC változathoz elérhető friss szín- és kárpitválasztékkal a 2021-es Toyota C-HR még kifinomultabb, egyedibb és látványosabb, mint elődje.

A slágermodell megjelenése óriási hatással volt az egész C-SUV szegmensre. A 2016-ban bemutatott típus a crossoverek dinamikáját és a könnyű kezelhetőséget kombinálta össze. Mindemellett a kategória legjobb károsanyag-kibocsátási értékeit produkálta.

Már az első évben 120 ezer C-HR talált gazdára Európában, ezzel 10%-os piaci részesedést szerzett a kategóriájában. A sikertörténet folyamatos: a szegmensében egyedüliként 1,8 literes 122 lóerős, vagy 2,0 literes 184 lóerős hibrid hajtáslánccal is elérhető C-HR-ből már több mint 400 ezer fut Európa útjain.

A teljesítmény-központú GR modellek és a TOYOTA GAZOO Racing arculata által inspirált új GR SPORT kivitel kívül-belül még feltűnőbb, mint az önmagában is látványos alapváltozat.

A GR SPORT külső változásai között van a Toyota embléma fekete háttere, a fényszórók fekete háza, a lökhárítók betéteinek és a ködfényszórók házainak fényezése. A sötét króm hűtőmaszk és az agresszívabb megjelenésű első légterelő teszi teljessé a megjelenést.

Az első felfüggesztés rugói 15, a hátsók 10%-kal feszesebbek az alapmodellnél, és a lengéscsillapítók is erősebbek lettek. Az 1,8 literes hibrid modell is megkapta a 2,0 literes változat nagyobb átmérőjű első kanyarstabilizátorát. Mindezek hatására jelentősen csökkent a karosszéria dőlése és billegése, és javult az irányíthatóság és a tapadás.

A 2021-es C-HIC kivitel elegánsabb és exkluzívabb; az autó megújult külső és belső színekkel és kárpitokkal, kétszínű fényezéssel, 18 colos könnyűfém keréktárcsákkal, és kéttónusú bőrülésekkel érkezett meg.

A 2021-es C-HR modellekben a legújabb Toyota Safety Sense rendszer működik, amely aktív biztonsági funkciók sorával számos közlekedési helyzetben segít megelőzni a baleseteket, illetve mérsékelni azok súlyosságát.

Egyeztessen időpontot, és nézze meg a Koto Autóházban!

Készséggel fogadjuk hívását munkaidőben

Kaposváron:

(+36) 82 529 530

Munkaidőn kívül, kérjen visszahívást!

[button link=”https://toyota-koto-autohaz.hu/hasznaltauto-tesztauto-szalonauto-urlap-kaposvaron/” color=”green” newwindow=”yes”] VISSZAHÍVÁST KÉREK[/button]

Nagykanizsán:

(+36) 93 537 330

Munkaidőn kívül, kérjen visszahívást!

[button link=”https://toyota-koto-autohaz.hu/hasznaltauto-tesztauto-szalonauto-urlap-nagykanizsan/” color=”green” newwindow=”yes”] VISSZAHÍVÁST KÉREK![/button]

 

[button link=”https://toyota-koto-hasznaltauto.hu/” color=”red” newwindow=”yes”] NÉZZE MEG KÉSZLETEN LÉVŐ SZALONAUTÓINKAT >>>[/button]

 

 

Ismerje meg készletajánlatunkat!