Kettős sikert ért el az Egyesült Királyságban készülő Toyota Corolla a 2024-es rangos What Car? Awards díjátadón. A Corolla Hatchback az Év Családi Autója, a Corolla Touring Sports pedig az Év Kombi Autója lett.

A Toyota Corolla letarolta kategóriáját a 2024-es What Car? Awards díjátadón, ahol a Hatchback modell az Év Családi Autója, a Touring Sports változat pedig az Év Kombi Autója elismerést gyűjtötte be. A brit gyártású modell elsöprő sikert aratott a zsűri berkeiben kitűnő ár-érték arányával és az ezzel ötvözött üzemanyag-hatékonyságával.

A Nagy-Britanniában gyártott modelleket alacsony üzemeltetési költségek, jó vezetési élmény, mindennapi praktikusság és kiváló megbízhatóság jellemzi.

„Az új autók piacának számos részén tapasztalható költségspirálok ellenére a Corolla a még mindig ésszerű árakat kiemelkedő üzemanyag-hatékonysággal ötvözi. A Corolla megnyugtató kezelhetőséget kínál, és az egyik legjobban vezethető családi autó, ami csak kapható. Ráadásul felhasználóbarát utastere a tartósság érzését kelti, amit a Toyota kiváló megbízhatósági adatai is alátámasztanak.” – fogalmazott a londoni díjátadón Steve Huntingford, a What Car? szerkesztője.

Huntingford ugyanilyen elánnal dicsérte a Touring Sports modellt is, és hozzátette: „Hatchback testvéréhez hasonlóan a Corolla Touring Sports is lenyűgöző menetkomforttal rendelkezik, egyszerre rugalmas és jól irányítható. Mindeközben hibrid technológiája egyszerre nyújt kiváló teljesítményt és kiemelkedő hatékonyságot.

Shares
Share This