Ismerje meg a vadonatúj Toyota Aygo X modellt, amelyet a modern városi életstílus inspirált! A merész, kompakt crossover magas felépítésével, nagy könnyűfém keréktárcsáival és emelt üléspozíciójával új szinten mutatja be a várost. Egyedi, kéttónusú fényezésével és látványos formáival az Aygo X kitűnik a tömegből.

Próbálja ki az Aygo X modellt a Koto Autóházban!

Az Aygo X dacol a normákkal, magabiztosságot és crossover életérzést nyújt, mindezt egy kompakt városi autó exkluzív funkcióit és mozgékonyságát felvonultatva. A magasabb üléspozíció szintbe hozza Önt a városi forgalommal, míg a lehető legnagyobb szélvédő biztosítja a minden eddiginél jobb kilátást. A fejlett S-CVT váltó zökkenőmentessé, gyorssá és élvezetessé teszi a városi vezetést, míg a kompakt felépítés, a kamerák és a szenzorok még a legkisebb helyekre is megkönnyítik a beparkolást. Mostantól magasan ülve élvezheti a magabiztos irányítást a nyüzsgő városi forgalomban.

Miért különleges az új Toyota Aygo X?

  • Teljesen új, kompakt városi crossover karosszériatípus, egyedülálló az A-szegmensben
  • Fűszeres színkoncepciója és kivételes külseje új dimenziót ad az Aygo karakteréhez
  • Kompakt, mégis tágas; kiváló mozgékonyságot és sokoldalúságot kínál
  • Magabiztos vezetési pozíciót és egy crossover kiváló láthatóságát biztosítja
  • Új utazási élményt nyújt a ki-behúzható vászontetővel
  • Tele van modern technológiával, miközben megfizethető és hozzáférhető!

A legmenőbb crossover a városban

Az Aygo X merész, kéttónusú karosszériája felerősíti a formák hatását, eredetiséget és játékos karaktert biztosít. Szinte tekintetmágnesként működő LED fényszórói tökéletesen világítják meg az utat, míg a hátsó lámpatestek kialakítása őrzi a jellegzetes Aygo formát. A túlméretezett sárvédők alatt található letaglózó, 18″ könnyűfém keréktárcsák szélesebb kiállást és magabiztos jelenlétet biztosítanak az utakon.
Belül az Aygo X tágas és kényelmes teret kínál. A prémium és barátságos érzést nyújtó minőség a kategóriaelsőségét érzékelteti. Intelligens megoldások találhatók az autóban, kezdve a finoman kivitelezett ülésvarrásoktól a különböző tárolómegoldásokig. Ön utazhat akár a szabad ég alatt. Az Aygo X elhúzható vászontetője beengedi a nap sugarainak melegét, a friss szellőt. Ha úgy tartja kedve, érezheti az Önt körülvevő zsúfolt város esti fényeit és hangjait.

Az Aygo X okos kapcsolatteremtő

Az Aygo X több mint egy városi autó. A Toyota Smart Connect kiváló kapcsolódási lehetőséget kínál mobiltelefonja és a multimédia között. Adjon zenei aláfestést minden útjának saját lejátszási listáival a prémium minőségű JBL hangrendszerrel. A 9″ nagyfelbontású érintőképernyő minden adatot képes megjeleníteni, amire csak szüksége lehet – felhő alapú navigáció, valós idejű forgalmi információk, intelligens parkolás és intelligens üzemanyagtöltés. A forgalmi dugók elkerülésétől az üzenetek diktálásáig vagy az utastér távirányítású hűtésétől az ajtók zárásáig/nyitásáig a MyT alkalmazás segítségével, az Aygo X összhangba hozza Önnel a kényelmes élményutazást, és az okostelefonja által diktált halaszthatalan feladatokat.
Jöjjön el és próbálja ki az új Aygo X modellt a Koto Autóházban!
Szeretettel várjuk!

Shares
Share This