Ha Ön is vállalkozó, és munkájában kompakt, ugyanakkor számos új lehetőséget kínáló haszongépjárműre van szüksége, akkor a Toyota megbízhatóságáról híres Proace-családja kitűnő választás! A Proace City Verso változata akár azonnal is az öné lehet a Koto Autóházban!

A Toyota Proace a kihívásokra készült, a modellt alapváltozatában is rendkívüli sokoldalúság és tartósság jellemzi. Az új család számos vállalkozás igényeit elégíti ki azzal, hogy különféle raktér- és üléskonfigurációkkal, illetve többféle hajtáslánccal rendelhető.

A Proace modellt úgy alkották meg, hogy minden elvárásának megfeleljen. Háromféle hosszúságban – kompakt, közepes és hosszú – és ötféle karosszériaváltozatban elérhető, így kínálva mindenki számára lenyűgöző rakteret és praktikus hozzáférést.

Akár 30% PROACE CITY PANEL VAN Flottaprogram kedvezmény

 

Proace City Panel Van árlista >>>

A kompakt PROACE CITY VAN otthonosan mozog a városi környezetben. Hogy a rakományhoz mindig könnyű legyen hozzáférni, választhat a kétfelé vagy felfelé nyíló hátsóajtó-megoldások között, sőt tolóajtót is kérhet a jármű egyik vagy mindkét oldalára. A rakodótér befogadó képességét és hosszát könnyedén növelheti a Smart Cargo rendszerrel, további 1,3 méterrel meghosszabbítva és 0,4 köbméterrel bővítve az egyébként is tágas teret.

Akár 35% PROACE PANEL VAN Flottaprogram kedvezmény

 

Proace Panel Van Árlista >>>

Ha praktikus áruszállítót keres, intelligens megoldásainak, a karosszériaválaszték és a tengelytávok 8-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a PROACE kínálhatja a legtökéletesebb megoldást vállalkozása számára. Lenyűgöző befogadóképesség, könnyű hozzáférés a rakományhoz, és a kétféle hosszúság jellemzi a praktikus változatot.

22% Proace City Verso Flottaprogram kedvezmény

 

Akár munkára, akár szabadidős célokra használja, a PROACE CITY VERSO biztosan remekül vizsgázik. A csekély károsanyag-kibocsátásnak és a kategóriaelső üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően Ön mindig alacsony üzemeltetési költségekre számíthat.

27%-tól Proace Verso Flottaprogram kedvezmény

 

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival a PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia – ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

21,5% CAMRY Flottaprogram kedvezmény

Az új Toyota Camry hybrid limuzin innovatív megoldásai, kényelmes belső tere, takarékos és erős motorja nem véletlenül teszi előkelő helyre az üzleti szegmens versenyzői közé. A modern autótervezés látványos diadala finoman keveri a szedán formavilág kifinomultságát a kupék időtlen stílusával. Egy hibrid vezetése sosem volt még ilyen izgalmas! Próbálja ki Ön is!

Jelentkezzen be a Videó-Autószalonba Kaposvárra, vagy Nagykanizsára és nézzen be hozzánk!

Shares
Share This