Ellenállhatatlan ajánlatunkban a Toyota Corolla Sedan 1.5p Active Plus felszereltségben, április 30-ig, több mint 3 millió forintos kedvezménnyel vásárolható meg! Várjuk szeretettel a Koto Autóházban Kaposváron és Nagykanizsán.

Minden hatodik Corolla

Az elmúlt évben történelmi mérföldkőhöz érkezett a Toyota, a vállalat ugyanis elérte a 300 millió gyártási darabszámot. Ebben oroszlánrészt vállalat a Toyota Corolla, amelyből eddig több mint 53 millió készült el. A siker nem véletlen, hiszen az 1966-os debütálása óta minden Corolla-generáció, szám szerint tizenkettő, folyamatosan fejlődött.

Vonzó forma, tágas belső tér

Az egykori kisautó napjainkban tágas belső térrel, innovatív megoldásokkal és biztonsági felszerelések sorával felszerelt komfortos alsó-középkategóriás, amely kitűnő megoldás városi közlekedésre, de hosszú utakon is hűséges társ.

A Corolla legújabb generációját 2019-ben mutatta be a japán autógyár, amely mindjárt három változatot is készített a népszerű autóból. A tavaszi Toyota-ajánlatunk főszereplője, a Corolla Sedan sportosan elegáns megjelenésű, vonzó formavilágú limuzin, amelynek formái azonnal rabul ejtenek.

Az autó hossza 4630 milliméter, amely egyáltalán nem nevezhető kicsinek.

Az egyik legkedveltebb Toyota SUV, a RAV4 például 4600 milliméterre nyúlik. A sedan tágas belső tere kényelmes első és hátsó üléseket, és bőséges, 471 literes csomagteret ad vezetőjének, utasainak és csomagjaiknak.

Az autó lelke

Akciós modellünk motorterében 1.5 literes benzinmotor dobog, amely 125 lóerős teljesítményre képes. Motor már alacsony fordulaton is egyenletesen húz, fogyasztása pedig nehezebb láb esetén is 6 liter körül alakul.

Bőséges felszereltség

A takarékos motor mellett a felszereltsége is túlmutat a belépő modelleken. A manuális klíma, négy elektromos ablakemelő, távirányítós központi zár, valamint a fűtött, elektromos állítású külső tükrök a kényelmet szolgálják. A16 colos lemezfelni dísztárcsával pedig költséghatékony megoldást megoldást jelent. A felszereltség része a helytakarékos pótkerék és a csomagtértálca is.

Az érintőképernyős Toyota Smart Connect fejegység képes a felhőalapú navigációra, ezen kívül FM és digitális rádióként is működik, és bluetooth, Android Auto és Apple Carplay kapcsolatra képes.

A Toyota számára elsőrendű kérdés a biztonság

Az autóban innovatív megoldások segítik a balesetmentes közlekedést. Ilyen például a radaros ütközésmegelőző rendszer, amely nemcsak az autókat, de a gyalogosokat és a kerékpárosokat is felismeri és baj esetén automatikusan fékezi az autót. Ezen kívül a sávközvető és sávtartó asszisztens, valamint az adatív tempomat is fontos eszközei a biztonságos közlekedésnek.

Az Active Plus felszereltségen felül elektrokromatikus, azaz automatikusan fényre sötétedő belső tükör, első ködlámpák, bőr kormánykerék, valamint első és hátsó parkolásérzékelők szerepelnek.

A Toyota Corolla Sedan 1.5p Active Plus modellt az árlistában feltüntetett kedvezményen felül, további 300.000 Ft kedvezménnyel, 7.690.000 forintért kínáljuk április 30-ig. Összegezve, amiért a vásárlók jó vételnek tartják a Toyota Corolla Sedan 1.5p modellt Active Plus felszereltséggel. A többi között tartalmazza:

 • Első hátsó parkoló szenzor
 • Tolatókamera
 • Elektromos állítású fűthető külső tükrök
 • Első és hátsó elektromos ablakemelő
 • Automata távolsági fényszóró
 • 8” színes HD érintő képernyő
 • Android autó és Apply CarPlay kapcsolat
 • Bőr kormánykerék
 • Első ködlámpa
 • Manuális légkondicionáló
 • Toyota Safety Sance biztonsági rendszer
 • Adaptív tempomattal
 • Ütközésmegelőző biztonsági rendszer
 • Gyalogos és kerékpárfelismerő rendszer
 • és a többit tekintse meg részletes árlistánkból!
TOYOTA COROLLA 1.5P ACTIVE PLUS ÁRLISTA

A Toyota Corolla Sedan 1.5p Active Plus ajánlatunkról bővebb információkat kaphat értékesítő kollégáinktól a Koto Autóházban Kaposváron és Nagykanizsán.

AJÁNLATOT KÉREK

Nézzen be hozzánk!

 

Shares
Share This