Szeptemberben megerősített pénzügyi kedvezményekkel, különleges, 4,9%-os finanszírozási ajánlatokkal is élhetnek az érdeklődők a Toyota Koto Autóházban a kilencszeres Ichiban-díjas márkakereskedésekben Kaposváron és Nagykanizsán.

A hűséges társ Corolla kedvezménnyel

Túl az ötvenmillió eladott példányon a világrekorder Toyota Corolla tovább írja a sikertörténetét! Az először 1966-ban bemutatott modellből eddig tizenkét generációt alkottak a japán gyár tervezői és mérnökei. Minden egyes modellfrissítésnél újabb és újabb innovációkkal vértezték fel a crossover, limuzin, sport és kombi kivitelekben is elérhető Corollát.

A Corolla Sedan MY 22 benzines 1,5 Active modell limitált ideig tartó 0 %-os THM Easy finanszírozással érhető el! Toyota Safety Sense biztonsági rendszer, 125 lóerős takarékos benzinmotor, kényelmes utastér, valamint innovatív megoldások jellemzik. Lépjen kapcsolatba velünk!    

COROLLA SEDAN ÁRLISTA

Elegáns és praktikus Corolla Cross

Toyota Corolla Cross új színfoltot hozott a SUV-ok népes táborába. Népszerűsége nem véletlen: erőteljes és mutatós formák, praktikus helykínálat, tágas rakodótér jellemzik és ebben a modellben mutatkozott be elsőként a világ legfejlettebb, ötödik generációs öntöltő, hibrid elektromos hajtása! A Corolla Cross Hybrid ebben most 700.000,- forint kedvezménnyel és 4,9% THM finanszírozással elérhető. Nézze meg a részleteket az árlistában! >>>

COROLLA CROSS ÁRLISTA

A vagány Aygo X

Egy vérbeli városi vagány a Toyota Aygo X, amely nemcsak a fiatalok, hanem bizony az életet dinamikusan élő idősebbek nagy kedvence is. A parányi crossover nemcsak különleges külsejével hódít, hanem biztonsági és kényelmi felszerelések sorával óvja, illetve kényezteti sofőrjét és az autó utasait. AYGO X ÁRLISTA

„Kisnagy” Yaris a Nyílt Napokon

Megújult a Toyota sikermodell városi kisautója, amely ma már nem is olyan kicsi a maga csaknem 4 méteres hosszával. A hazánkban is kategóriaelső Yaris bővített hibrid kínálattal, továbbfejlesztett biztonsági funkciókkal és nagyobb digitális felhasználói élménnyel szolgálja tulajdonosát.

Beszédes szám, hogy ez a modell is a „tízmilliomosok” táborába lépett idén, követve nagyobb testvéreit, a RAV4-et és a Corollát.

TOYOTA YARIS ÁRLISTA

Yaris Cross: városi autó SUV kényelmével

A magas vezetési pozíciótól a tágas és kényelmes utastérig, az innovatív hibrid technológia és az intelligens AWD-i összkerékhajtás egyedülálló kombinációjáig, mindez megtestesül a népszerű Yaris crossoverben. YARIS CROSS ÁRLISTA

A C-HR rabulejt

Különleges megjelenésével a Toyota C-HR iránt senki nem lesz közömbös. Szögletes formáiból árad a dinamizmus. Fejlett vezetéstechnikai és biztonsági rendszerei segítenek abban, hogy a benne utazók számára pihenés legyen az utazás. C-HR ÁRLISTA

RAV4, a kategóriateremtő

Az 1994-ben bemutatta Toyota RAV4-et szinte rögtön közönségkedvenc lett, megteremtve a kompakt crossover SUV-ok kategóriáját.

A RAV4 napjainkban saját kategóriájának legkelendőbb modellje, amelynek ötödik generációját 2019-ben mutatták be. „Szamurájkarddal faragott”, éles vonalai merészek, céltudatosak és nagyon vonzóak! A tágas SUV-ot úgy tervezték, hogy a nagyvárosi, elővárosi és terepkörülmények között is egyformán megállja a helyét.

Bizonyosodjon meg erről Ön is! Szeptemberi ajánlatunk keretében a 2.0 benzines RAV4 modell 1.300.000 forint kedvezménnyel vásárolhatja meg. A részletekről érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!

RAV4 ÁRLISTA

Elektromos utakon a Toyota

A japán gyár története során mindig innovátornak számított. A bZ4X megalkotásával a Toyota megérkezett az akkumulátoros elektromos modellek piacára is. A bZ4X tágas, kényelmes SUV, amely olyan új összkerékhajtási rendszerrel érhető el, amely osztályelső terepképességeket és menettulajdonságokat biztosít a tengelyeket külön-külön hajtó elektromotorok révén.

Mindezek mellett megtekinthetik és kipróbálhatják kínálatunk valamennyi képviselőjét: a családbarát Proace-t, a felső-középkategóriás elegáns Camry-t, és a SUV-óriás Highlandert.

TOYOTA bZ4X ÁRLISTA

Jöjjön el a Koto Autóház kaposvári és nagykanizsai szalonjába és tegye próbára a kiszemelt Toyota modellt!

Ha kevés az ideje, de mielőbb szeretne részletgazdag Toyota információkhoz jutni, nézze meg a kiválasztott modellt Videó-Autószalonunkban! Autóvásárlási döntést segítő kényelmi szolgáltatásunk által Ön hiteles információt kap egyszerűen, gyorsan, részletgazdagon, egy kivételes platformon, Magyarország elsőszámú Toyota Márkakereskedéséből!

Jelentkezzen be a Videó-Autószalonba Kaposvárra, vagy Nagykanizsára és nézzen be hozzánk!

 

 

 

Shares
Share This