Király Viktor után újabb elismert hírességgel erősít a Toyota. A többszörösen díjazott, országosan ismert Molnár Andi a vadonatúj Toyota Yaris márkanagykövete.

Molnár Andit legutóbb a TV2 Dancing with The Stars zsűritagjaként láthatta a nagyközönség. A műsor komoly szerepet kapott a Toyota Yaris legújabb generációjának bevezetése során is.

A Toyota hazai szakemberei a műsorban figyeltek fel a mindig mosolygós, elegáns, kedves Molnár Andira. A táncosként és tanárként dolgozó Andi a sikeres, tehetséges, életigenlő hölgy tökéletes megtestesítőjeként ideális választás a slágermodell márkanagyköveti pozíciójára.

„Andi természetes könnyedsége, vidámsága, életszeretete, kifinomultsága, és nem mindennapi szakmai sikerei ellenére is megkapó szerénysége nagy hatással volt ránk. Amikor pedig megismerhettük a környezettudatosság iránti elkötelezettségét is, egyértelmű volt számunkra, hogy szeretnénk őt felkérni az épp ezeket az értékeket képviselő vadonatúj Toyota Yaris márkanagyköveti feladatainak ellátására”, avatott be Csikós Gábor, a Toyota magyarországi marketingvezetője.

„Nagy megtiszteltetés és hatalmas öröm számomra, hogy a világ vezető, és egyben legzöldebb autógyártójának márkanagykövete lehetek. Az pedig, hogy mindezt a vadonatúj Yaris volánja mögött tehetem, egészen elképesztő, hisz az autó első pillantásra rabul ejtett. Az , hogy egy hibrid autót vezethetek majd, külön fontos, hiszen a környezettudatosságra az élet minden területén igyekszem odafigyelni”, mondta Molnár Andi.

Molnár Andi egy korallszínű öntöltő hibrid elektromos Yarisszal közlekedik majd. Az autóval való találkozásáról és a fotózásról egy vidám werkfilm is született, amely itt látható:

 

Ismerje meg a Toyota február végéig tartó Évindító ajánlatait is! Szia 21! >>> 

 

NÉZZE MEG KÉSZLETEN LÉVŐ SZALONAUTÓINKAT >>>
Shares
Share This