BLOG

Megjelent az új MyToyota mobilalkalmazás

Letölthető a Toyota új mobilalkalmazása. Az iOS és Androidos mobileszközökre optimalizált MyToyota az elődjénél letisztultabb, intuitívabb, és szolgáltatásai révén tovább javítja a vezetés élményét.

A továbbfejlesztett felhasználói felületének köszönhetően személyre szabhatja az iOS és Andriod platformokon is elérhető alkalmazás kezdőképernyőjét. Itt olyan hasznos információkat jeleníthet meg, mint a jármű futásteljesítménye, az üzemanyag szintje, és elemzéseket kaphat a megtett utakról.

A távvezérelt funkciói révén az ajtók nyitása és zárása is lehetővé válik, bizonyos modelleknél akár a légkondicionálót és a fűtést is beállíthatja. Az alkalmazással olyan fontos információkat érhet el, mint az üzemanyag szintje, az abroncsok nyomása, az akkumulátor töltöttsége és a következő esedékes szerviz időpontja.

Az új MyToyota alkalmazással akár otthonában ülve megtervezheti utazásait, valós idejű forgalmi adatokkal és akár több útvonalvariánssal is.

Az autóban lévő fedélzeti egység típusától függően, a MyToyota alkalmazás képes megjeleníteni az ajtók, az ablakok, a csomagtérfedél, a lámpák állapotát, illetve figyelmeztet az autóban felejtett okoskulcsra. A vállalat az alkalmazásban és a MyToyota ügyfélportálon elérhetővé tette az Ön járművén hivatalos márkaszervizben elvégzett karbantartások listáját is.

A MyToyota alkalmazás kompatibilis a legtöbb 2018 óta gyártott Toyota modellel. A kompatibilitást ellenőrizheti a Toyota honlapján.

A MyToyota alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból és a Google Play Áruházból. A használatához regisztrálnia kell a MyToyota weboldalon.

Ismerje meg készletajánlatunkat!