Több ezres a Toyota Supra várólistája

Tizenhét év után, hatalmas sikerrel tért vissza a legendás Toyota Supra. A felfokozott várakozásokat mi sem jelzi jobban, mint az, hogy az európai premier előtt már minden darab elkelt az ikonikus modellből. A gyár hamarosan már a jövő évi előrendeléseket is elindítja.

 Az 1978-ban megjelent sportautó rendkívül nagy népszerűségre tett szert Japánban és az amerikai piacon. A sikertörténet egészen 2002-ig íródott, amikor bemutatták a negyedik generációs Suprát, amelyet aztán 17 évnyi várakozás követett.

Az új, ötödik generációs Toyota GR Supra rendkívül sikeresnek bizonyult a tavaly októberben megnyitott, ország-specifikus előrendelési platformokon. Már a modell európai bemutatkozása, azaz a Genfi Autószalon előtt az összes, 2019-re kiszállítani tervezett autót lefoglalták a vásárlók.  A Toyota GR Suprára több ezres várólista alakult ki, így a gyár hamarosan megnyitja az előrendeléseket a 2020-as kiszállításokra is.

A Supra legendás múltja előtt tisztelegve a Toyota egy exkluzív változatot is készít az autóból: ez lesz a Toyota GR Supra A90 Edition. A különleges, matt viharszürke fényezésű, 19 colos matt fekete keréktárcsákkal felszerelt A90 Edition modellből mindössze 90 darabot gyártanak, és ezek is mind elkeltek már.

A Toyota vezetése nagy örömmel tapasztalta, hogy mekkora feltűnést keltett a rajongók körében a modell visszatérése, ezért a Supra-tulajdonossá váló 900 szerencsés vásárló számos különleges kedvezményben részesül az európai piaci bevezetés évében. Ők lesznek a Supra 900 klub tagjai, akik autójuk 2019 nyarán várható kiszállításáig exkluzív programokon vehetnek részt, és pénzért megvásárolhatatlan élményekre számíthatnak.

Shares
Share This