Ötödször Ichiban Díjas a Koto Autóház

A Toyota Motor Europe (TME) idén a Skót Felföldön fekvő Perthsire-ben rendezte meg a 2018-as Ichiban Award díjkiosztó ünnepségét. Több mint 2500 európai Toyota márkakereskedés vetélkedett azért a kitüntetésért, hogy az évente értékelt 45 Ichiban-győztes egyike lehessen. Az ’Ügyfél az első’ filozófia iránti elkötelezettsége és eredményei alapján, 2018-ban is a Kaposváron és Nagykanizsán működő Koto Autóház bizonyult Magyarország legkiemelkedőbb minőségű Toyota márkakereskedésének. Tesztelje a Koto Autóházat és a világelső Toyota hybrid technológiáit! >>>

2009., 2012., 2015., és 2016. után 2018-ban már ötödik alkalommal nyerte el Magyarországon a legjobb Toyota márkakereskedésnek járó Ichiban Díjat. Az ‘Ichiban’, az ‘Okyakusama Ichiban’, az ügyfél az első kifejezésből származó japán szó, elsőt vagy elsőszámút jelent. Ebben a szellemiségben 2007. óta értékeli az európai Toyota márkakereskedőket a Toyota Motor Europe (TME). Az Ichiban Díj olyan európai elismerés, amelyet évente adományoznak annak a Toyota kereskedésnek, amelyik a legmagasabb szinten szolgálja ki ügyfeleit az értékesítés, a vevőszolgálat, és a szerviz területén egyaránt.

A díjátadó ünnepségen Dr. Johan van Zyl, a Toyota európai elnök-vezérigazgatója nagy elismeréssel szólt a kimagasló teljesítményt elért kereskedések képviselőihez, kihangsúlyozva annak fontosságát, hogy személyre szabott élményt kell teremteni minden egyes vásárló számára, aki érdeklődik a márka iránt. A Toyota számára mindig is rendkívül fontos volt a vállalat alapelveinek részét képező „Az ügyfél mindenekelőtt” filozófia. Tesztelje a Koto Autóházat és a világelső Toyota hybrid technológiáit! >>>

Középen Sándor Zoltán és Tóth László tulajdonosok a díjjal

Évek óta bizonyosságot nyerünk, hogy érdemes a minőségbe energiát fektetni. Nem csak arról van szó, hogy a bevételeinkből pénzt áldozunk fejlesztésekre, a környezetünk megújítására. Hanem arról az összetett figyelemről, és látásmódról, amely képzéseink által felkészítheti munkatársainkat vevőink elvárásainak kiemelkedő szintű teljesítésére. Tanulni, kérdezni, jó megoldásokat találni, kifogástalanul kommunikálni. Ezt napi szinten szükséges gyakorolni, ellenőrizni. A kiváló, világelső Toyota márka mellett talán ebben is rejlik a siker. Magam is folyamatosan tanulok, és új megoldásokat keresek, mert hiszek a példamutatásban. Igyekszem nyitott érdeklődéssel tanulmányozni az új technológiákat, és tovább támogatni a hybrid flotta sikereit. Tudom, hogy sokan félnek a hybrid-rendszertől, főleg a nagyteljesítményű akkumulátorától, de lassan már két évtized tapasztalatából állíthatom, alaptalan az aggodalom. Egyébiránt a gyár szakszerű karbantartás mellett erre tíz év garanciát vállal. Meggyőződésem, hogy a Toyota Hybrid technológia a legtakarékosabb, legolcsóbb fenntartású és a legmegbízhatóbb technológia a személygépjárművek piacán.
Biztos vagyok abban, hogy az ügyfelek összbenyomások alapján döntenek az autóvásárlásnál. Ezért arra törekszünk, hogy ár/érték arányban a legjobbat nyújtsuk, mert a minőség nem feltétlenül drágább. Vevőinknek érezni kell, megkapták a pénzükért azt a szolgáltatást, amit elvártak. Ennek tükrében jó szívvel ajánlom a világelső Toyotát, a márka iránt elkötelezett Koto Autóházat mindazoknak, akik számára fontos a minőség, a gyors és megbízható problémamegoldás, a gondtalan autózás. Sándor Zoltán tulajdonostársammal és munkatársaimmal egyetértésben továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy a Koto Autóház ügyfeleit olyan elégedettség töltse el, amilyen sehol máshol nem tapasztalható – vallja Tóth László a Koto Autóház ügyvezető.

 

Shares
Share This