Autócserén gondolkodik?

A mai túlkínálati piac és információs dömping nehéz helyzet elé állítja Önt, aki új autót készül vásárolni. Bizonyosan nem csak a pillanatnyi anyagi előnyöket helyezi előtérbe, hanem hosszútávra tervezve, racionálisan szeretné meghozni a lehetőségeinek és az igényeinek megfelelő döntést.

CHR 1000

Mire figyeljen, amikor új autó vásárlásáról dönt?

Készítsen életciklus vizsgálatot tervezett új autóján, amely során informálódjon a gépjármű vételárán felül

  • a márka megbízhatóságáról,
  • az új autó üzemeltetési költségeiről,
  • a szerviz hátteréről, szakértelméről, megbízhatóságáról,
  • valamint az autó értékállóságáról, és a tervezett eladáskori maradványértékről.

toyota-auris-2015-exterior

A márkák sokszor kínálnak jelentős árengedménnyel új autót. Azonban ha a használat során bosszúságot okoznak a gyakori meghibásodások a magas fenntartási költségek és majd a végén a nagyarányú értékvesztés, akkor az új személygépjármű vásárlásával járó öröm gyorsan elmúlik.

Meddig tartsa meg gépkocsiját ahhoz, hogy optimális „használati díja” legyen a tulajdonlási idő alatt? Mérlegeljen:

  • A fiatalon, 4-5 éves korban értékesített, kevés kilométeres autó fenntartási költsége tervezhető a garanciális idővel és a minőségi szervizháttérrel. Ezek a gépjárművek a keresettségük miatt a piaci ár felett adhatók el.
  • Aki az átlagosan futásteljesítmény (15-20.000 km ) felett autózik évente, nagyobb értékvesztéssel kell számolnia.
  • A dízel autók piaci helyzete miatt drasztikus keresletcsökkenésre és áresésre lehet számítani
  • Az idősebb, többségében 200 ezer km feletti használtautókból túlkínálat van a piacon, így az áruk nagyon alacsonyra süllyedt. Ráadásul ezeknek az autóknak rendkívüli módon megnőhetnek a szervizköltségei, és mélyen ár alatt értékesíthetők.
    Gyűjtsön információt a márkáról, és a szervizháttérről, hogy megalapozhassa vásárlási döntését, és gazdaságos üzemeltetés mellett, biztonságban élvezhesse az örömteli autózást!

toyota-rav4-2015-exterior

Ne feledje, a Koto Autóház szakértő szervizzel a háttérben kínálja a világelső Toyota hibrid modelljeit, amelyek osztályelső fenntartási költségek mellett nyújtanak elsőrangú vezetési élményt, teret, és utánozhatatlan stílust!

Próbálja ki a világelső Toyota technológiáit, jelentkezzen tesztvezetésre >>> ITT! 

Shares
Share This