Élmény a csúcsforgalomban!

Hatalmas sikerrel futott be a Toyota C-HR. 2017-ben már 1135 darabot helyezett forgalomba a Toyota. Csillag született — állítják a Toyota C-HR alkotói a Toyota crossover modelljéről. Az új Toyota C-HR finom, kupés vonalvezetésével és izmos megjelenésével új stílust vezet be a crossover szegmensbe. A Compact Hybrid Revolution, azaz a C-HR, a kompakt hybrid forradalom Akio Toyodának, a Toyota Motor Corporation elnökének azon elhatározását tükrözi, amely nagyobb szabadságot adott a formatervezőknek és a mérnököknek. Az ő kreativitásuknak gyümölcse a szemet gyönyörködtető külső és a kiemelkedő vezethetőség. FORMATERV A Toyota C-HR erőteljes karosszériáját hatalmas kerékdobokra ültették rendkívül extrém kialakítású sarkokkal. Az övvonal fölött karcsún elnyújtott, kupés kabint formáz a vékony A-oszlop. A „lebegő” tető magabiztosan nyúlik hátra, és az éles vonalakkal határolt hátsó szélvédőben végződik. Bárhonnan pillantunk is rá, jól látható a gyémántot idéző forma, a már-már folyékonyan áramló felületek és az elegánsan integrált részletmegoldások. A Toyota C-HR a precizitás és az érzékiség kényes egyensúlyát képviseli.

CHR2002c_16

A KOMFORT ZÓNA A tervezők megbizonyosodtak arról, hogy a crossover-tulajdonosok számára fontos a megemelt üléspozíció, a szép karosszéria, és nem utolsó sorban a vezetés során tapasztalt agilitás és dinamizmus. A Toyota a C-HR-rel új értéket vezet be a crossover szegmensbe. Az úgynevezett Sensual Tech a modern technológiák funkcionalitását ötvözi a legújabb, kiváló minőségű anyagok használatával és inspiráló stílussal. A tágas utaskabin a vezető köré összpontosul, és fókuszpontjában a kényelem áll. Minden felület harmóniáról és következetességről árulkodik, kezdve a tetőkárpittól, az oszlopokon és ajtópaneleken át a kivételesen kényelmes ülésekig, amelyeken vissza‑visszatér a gyémántminta. A dekorelemek kiváló minőségű zongoralakk, illetve selyemfényű ezüst kivitelt kaptak, a műszerek és a kapcsolók kék megvilágításának tónusát gondosan összehangolták, ahogy az eltérő színű felületek tükröződését is.

2016_C-HR

A VÁROS RITMUSA A városi forgatag a Toyota C-HR természetes közege. A városlakók számára egy olyan járművet alkottak, amelynek külleme egyéniséget kifejező, a csúcsforgalomban dinamikusan vezethető, kis fordulóköre pedig hasznos segítség az éles fordulásoknál és a szűk parkolókban. A Toyota új modelljének erőteljes karosszériáját hatalmas kerékdobokra ültették, rendkívül extrém kialakítású sarkokkal. A Toyota C-HR az új globális Toyota platformra (TNGA) épül, amely az alacsony tömegközépponttal, a módosított felfüggesztési szerkezettel és az új hybrid rendszerrel egyet jelentenek a tökéletes menetkényelemmel. Az 1,2 literes turbó benzinmotor mellett a Toyota legújabb, legmodernebb, 1,8 literes benzinmotorral szerelt hybrid hajtáslánca minden eddiginél takarékosabb és könnyebb, ugyanakkor határozottabban adja le teljesítményét, mint a korábbi rendszer. Az utóbbi benzinmotor 40 százalékos termikus hatásfokkal működik, ez világelső érték a benzinmotorok között.

C-HR_2016

TECHNOLÓGIÁK A Toyota küldetésének tekinti, hogy minél szélesebb rétegek számára elérhetővé tegye fejlett biztonsági rendszereit. Ennek megfelelően a Toyota Safety Sense rendszer alapfelszerelés minden C-HR-ben. A rendszer olyan elemeket tartalmaz, mint az ütközés előtti biztonsági rendszer, az adaptív tempomat, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az automatikus távolsági világítás. A magasabb felszereltségi szinteken elérhető a jelzőtábla-felismerő rendszer és a Toyota forradalmi parkolást segítő rendszere (S-IPA) is. Opciós lehetőségként a legkiválóbb JBL prémium audio rendszerrel koncertterembe illő hangzást nyújthat. Az új Toyota C-HR valóban kitűnik a tömegből, nemcsak a crossover kategóriában, de a márka modellkínálatában is. Élvonalbeli technológiái segítségével kivételes élmény vele az autózás.

Jelentkezzen tesztvezetésre márkakereskedéseinkben  >>> ITT!

 

2016_C-HR

Shares
Share This