A Toyota Yaris Cross újraértelmezi a kisméretű SUV modell-érzést! A merész külső formákkal megáldott dinamikus modell belül tágas és sokoldalú. A népszerű városi szabadidő-autó számos innovatív megoldással, köztük a kétféle öntöltő hibrid hajtáslánccal és fejlett digitális megoldásokkal emeli magasabb szintre az autózás élményét.

2021-es premierje  óta kedvelt és versenyképes kihívóvá vált a gyorsan növekvő európai B-SUV-piacon a Yaris Cross, amely gyakorlatilag teljessé tette a japán márka „kisautó” kínálatát.

Hibrid hajtóerő

A Toyota több mint 25 évvel ezelőtt indította el a hibrid forradalmat, amely alacsonyabb károsanyag-kibocsátást tesz lehetővé. A hibridek az elektromos meghajtást erős benzinmotorokkal kombinálják a könnyed teljesítmény és kényelem érdekében.

A Yaris Cross modell kétféle ötödik generációs Toyota hibrid technológiával érhető el. A kisebb, 1.5 Hybrid FWD e-CVT 116 lóerós változat 11,2 másodperc alatt gyorsítja az autót 100 km/órás sebességre. Míg az erősebb 1.5 Hybrid FWD e-CVT váltóval elérhető motor 14%-kal, 132 lóerőre növeli rendszer teljesítményét. Utóbbi esetében a 0-100 km/órás gyorsulási idő fél másodperccel, 10,7 másodpercre javult.

Az autó képességeit a GA-B platform is támogatja, amelynek alapvető előnye az alacsony súlypont és a rendkívül merev karosszéria. A modell tervezésekor a zaj és a vibráció csökkentésére is nagy figyelmet fordítottak a mérnökök.

ÚJ YARIS CROSS HYBRID 8.790.000 Ft-tól

THM 4,9-6,9% akár 950.000 Ft + 200.000 Ft extra kedvezmény június 20-ig!

Árlista >>>

Digitális élmények a legmagasabb fokon

A testreszabhatóságot és fokozott felhasználói élményt a Toyota Smart Connect multimédiás rendszer biztosítja mely a felhasználó mobiltelefonját könnyedén egy digitális kulccsá alakítja.

Az információhoz való hozzáférés, a kapcsolódási lehetőségek és a szórakozás átalakult a teljesen új digitális felhasználói élmény bevezetésének köszönhetően. Ez magában foglalja mind a műszeregység kijelzőjét, amely a vezető igényeinek megfelelően konfigurálható és testre szabható, mind pedig egy olyan multimédiás rendszert, amely nagyobb teljesítményre képes, gyorsabban reagál és szélesebb körű funkciókat kínál.

A modellben szériafelszereltség az automata légkondicionáló, az intelligens, adaptív sebességtartó automatika, a hegymeneti elindulást segítő és a Toyota Safety Sense biztonsági rendszer. Utóbbi rendkívül fontos: a Toyota arra törekedett, hogy a Yaris jelenlegi generációját a világ legbiztonságosabb kisautójává tegye, azért aktív és passzív biztonsági rendszerek és funkciók sokaságával szerelte fel.

A Yaris Cross is megkapta a széleskörű Toyota T-Mate csomagot. A Toyota T-Mate olyan fejlett funkciók gyűjtőfogalma, amelyek biztonságosabbá és könnyebben vezethetővé és parkolhatóvá teszik az autót.

Ismerje meg Ön is a Toyota Yaris Cross-t a Koto Autóházban! Szeretettel várjuk Kaposváron és Nagykanizsán!

Shares
Share This