Megérkezett a Koto Autóházba is a vadonatúj Toyota Hilux. A masszív létravázra épülő, robusztus és elnyűhetetlen pickupot még jobb terepképességekkel vértezték fel.

1968-as debütálása óta megállíthatatlan a Hilux. A legenda időről-időre bizonyítja legyőzhetetlenségét: meghódította az Északi-Sarkot, az izlandi vulkánokat, az Antarktiszt, és 2019-ben első helyen végzett a Dakar Rallyn is.

Hazánkban gyakorlatilag minden harmadik eladott új pickup Toyota Hilux. Ezzel a japán autógyártó legendás offroadere Magyarország legkedveltebb modellje a szegmensben.

Az új, 2020-as Hilux látványos új orrkialakítással érkezik, és egy új, 2,8 literes motorral is elérhető. Az alapos tervezésnek köszönhetően még jobbak lettek a kényelmes modell már eddig is kimagasló közúti menetjellemzői és a terepképességei.

Egyre nagyobb szerepe van az üzleti felhasználók mellett a szabadidős felhasználóknak

A pickup-szegmens eladásai folyamatosan emelkednek Európában. A 2015-ös 154 ezer darabos értékesítés az előrejelzések szerint 35%-os növekedéssel 2023-ra 208 ezerre emelkedik.

Magyarországon a kivonásokkal tisztított újautó piacon az idei évben októberig 2587 új pickup talált gazdára, ebből 1007 darab Toyota Hilux volt! Ez elképesztően magas, 38,9%-os piacrészesedést és abszolút elsőséget jelent a japán legenda számára.

A szabadidős felhasználók száma itthon is szépen növekszik: az idei év első 10 hónapjában a pickup eladások mintegy negyedét tették ki a magánvásárlók.

Itthon is tarolhat az Invincilbe kivitel

A Hilux új csúcsmodellje, az ‘Invincible’ egyénre szabott stílust és prémium felszereltséget kínál. Ez megfelel a szabadidős elvárásoknak, miközben megtartja azt a keménységet és robusztusságot, amely mindig jellemezte a Hiluxot.  Az új autó minden összkerékhajtású modelljéhez – szimplakabinos, extrakabinos, duplakabinos – elérhető az 1 tonnás teherbírás és a 3,5 tonnás vontatókapacitás.

KATALÓGUS

ÁRLISTA

 

NÉZZE MEG KÉSZLETEN LÉVŐ SZALONAUTÓINKAT >>>

 

 

 

Shares
Share This