Hetedszer a legjobb Toyota márkakereskedés Magyarországon

A Toyota az ügyfelek visszajelzései alapján minden évben Ichiban kiválósági díjjal tünteti ki 45 európai márkakereskedőjét. Az idei magyar díjazott ismét a Kaposváron, Nagykanizsán Toyota márkakereskedéssel, és Kaposváron Lexus márkaszervizzel rendelkező Koto Autóház volt. Páratlan ez a siker Európában is, hiszen harmadik egymást követő alkalommal és idén hetedszer kapta meg az autóház a rangos elismerést.  

A koronavírus járványra tekintettel az Ichiban 2020 volt az első digitális díjátadó rendezvény. A japán jelentése szerint az „első számú” — Ichiban díj a legmagasabb szintű ügyfél megbecsülést fejezi ki. Ebben a versenyben évente több mint 2500 európai márkakereskedés bizonyíthatja elkötelezettségét az ‘Ügyfél az Első!’ filozófia iránt. Az idei díjátadót virtuálisan rendezték meg a Toyota Motor Europe brüsszeli központjában. Az ünnepségen a győztes márkakereskedők exkluzív bepillantást nyerhettek a Toyota Kutatás-Fejlesztési részlegének munkájába, megismerve a jövő technológiai trendjeit. A díjátadó ünnepség záróbeszédében Dr Johan van Zyl, a Toyota Motor Europe elnök-vezérigazgatója elismerését fejezte ki a márkakereskedők kiemelkedő teljesítményéért. Kihangsúlyozta, mennyire fontos odafigyelni a vásárlók véleményére, hogy minden ügyfél emlékezetes élményként élhesse meg Toyotája vásárlását.

A képen balról Tóth László tulajdonos ügyvezető, Sándor Zoltán tulajdonos és László Richárd, a Toyota Central Europe Magyarországért felelős igazgatója

A díjátadót követően László Richárd, a Toyota Central Europe magyarországi országigazgatója személyesen is ellátogatott a Koto Autóházba, és fizikai formában is átadta a rangos kitüntetést Tóth Lászlónak, a vállalat ügyvezetőjének. „A Koto Autóház évtizedekkel ezelőtt elkötelezte magát a Toyota, és ügyfélközpontú üzleti filozófiája mellett. Azóta is működésünk alappillére. Kiemelten fontos, hogy valamennyi munkatársunk érezze szerepvállalásának súlyát vállalatunk eredményeiben. A folyamatos fejlődésre törekvés, az ügyfelekkel való kiváló bánásmód és az egyre erősebb csapatszellem az iparágat érő nehéz időkön is átsegítheti a csapatunkat. És ügyfeleink elégedettsége lesz a munkánk valódi eredménye.”– fogalmazott a díj átvételekor Tóth László, a Koto Autóház ügyvezetője. A Toyota kimagaslóan sikeres és elkötelezett hazai márkakereskedői hálózatán belül is kiemelkedik a Koto Autóház. A hetedik Ichiban díja a vállalat minden munkatársának közös sikere, az ő kimagasló munkájukat és elkötelezettségüket dicséri. Az idei, példa nélküli piaci helyzetben pedig különösen büszkék lehetnek Az év legjobb magyarországi Toyota márkakereskedése címre.” – tette hozzá László Richárd, a Toyota Central Europe Magyarországért felelős igazgatója.

Az Ichiban díjért külön köszönet jár ügyfeleinknek! Miért szeretik a Koto Autóházat? 22-en videóban mondják el Önnek! >>>

Shares
Share This