BLOG

PROACE MAX: újdonság a Toyota Professional kínálatában

A vadonatúj, akkumulátoros elektromos kivitelben is elérhető PROACE MAX nagyméretű haszonjárművel bővült a Toyota PROACE család. Ezzel a Toyota Professional minden eddiginél szélesebb választékot kínál.

A Toyota Professional kínálat legfontosabb újdonsága a vadonatúj PROACE MAX, amely a megújult PROACE és PROACE CITY mellett teszi teljessé a kibővített PROACE családot.  A Hilux Hybrid 48V pedig egy új, elektrifikált meghajtású opciót kínál a Toyota megállíthatatlan pick-up modelljéhez.

Élen az áruszállítás zöldítésében

A Toyota karbonsemlegességre irányuló multitechnológiás megközelítésének megfelelően a PROACE család valamennyi járműve akkumulátoros elektromos járműként (BEV) is elérhető. Ezek a változatok pedig a praktikum és megbízhatóság feláldozása nélkül biztosítják a kipufogógáz-kibocsátás nélküli teljesítményt.

Minden Toyota Professional járműben megtalálható a legújabb Toyota Safety Sense technológia, amely segíti a vezetőt és még nagyobb nyugalmat biztosít.

Nagy teherbírású vadonatúj Toyota: PROACE MAX

A Toyota Professional kínálatának új modelljeként a nagy haszongépjárműként érkező PROACE MAX hatféle konfigurációban lesz kapható. A MAX kétféle tengelytávval, valamint háromféle hosszúsággal és ugyancsak háromféle magassággal érhető el.

Óriási rakodóteret kínál a Proace Max

A PROACE MAX Electric a legnagyobb változatában kategóriaelső, 17 m³ rakodókapacitással rendelkezik. Ezzel a Toyota a kishaszongépjárművek egy olyan fontos szegmensét is lefedi a jövőben, ahol eddig nem volt jelen a japán vállalat.

A be- és kirakodás egyszerű a teljes magasságú ajtóknak és a praktikus, négyzet alakú nyílásnak köszönhetően, amely alacsony küszöbbel rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében. A Toyota esetében először fordul elő, hogy az ajtók 270 fokban nyílnak, így maximalizálva a járdaszegély melletti rakodóteret és megkönnyítve az utastérbe való bejutást.

A legmodernebb technológia

A legújabb akkumulátoros elektromos technológia a zéró károsanyag-kibocsátású vezetés kényelmét biztosítja az akár 420 km-es (WTLP szabvány) hatótávolság praktikumával ötvözve. A PROACE MAX platform az átalakítások terén is élen jár, és a Toyota kompromisszumok nélküli minőségi szabványai állnak a középpontjában. Egy- vagy háromirányú billenőplatós konfigurációban is elérhető, beleértve az opcionális alvázas, platós és Crew Cab elrendezést két üléssorral.

Ismerje meg készletajánlatunkat!