BLOG

Toyota Camry: sportosan stílusos szedán, hibrid erővel

A Toyota Camry legújabb, kilencedik generációja megérkezett a Koto Autóházba. Jöjjön el kaposvári és nagykanizsai szalonunkba, és próbálja ki Ön is a világ legnépszerűbb felső-középkategóriás szedánját!

A Camry 2019-ben, 15 év után tért vissza Európába: az „öreg” kontinensen óriási várakozás övezte a legendás modellt, ez a rendkívüli piaci fogadtatásban is visszaköszönt. A stílusos modell új, kilencedik generációját a világ legfejlettebb, ötödik generációs öntöltő hibrid elektromos meghajtásával 2024-ben mutatta be a japán gyár.

Az új Toyota Camry a Koto Autóházba is megérkezett, jöjjön el hozzánk és próbálja ki Ön is!

A mintegy négy évtizedes múltra visszatekintő Camry a Toyota egyik zászlóshajója. Debütálása óta világszerte több mint 21 millió talált belőle gazdára.

A 4915 mm hosszú Toyota Camry újradefiniálja a szedán kategóriát: áramvonalas külső formája és tágas utastere eleganciát sugároz. A gyönyörűen megformált „kalapácsfej” orrkialakítással, és az alacsony, elegáns karosszériájával sportosan dinamikus hatást kelt.

A látványos és éles szögben álló új fényszórók még inkább kiemelik a harmonikus formavilágot, így az egész sziluett egyedülállóan modern lett, ezzel is hozzájárulva a fokozott vezetési élményhez.

A Toyota ötödik generációs hibrid technológiáját használva a Camry 2.5 literes motorja kiemelkedő teljesítményt és fokozott hatékonyságot nyújt, így minden úton élvezet vezetni. Az összesen 230 lóerős autót erőteljes, egyenletes gyorsulás, alacsony zajszint és mérsékelt üzemanyag-fogyasztás jellemzi.

Toyota Camry

Az új Camry emellett újrahangolt felfüggesztéssel rendelkezik a jobb reakciókészség és a közvetlen kezelhetőség érdekében, ami még izgalmasabbá teszi a kanyargós utakat. Az új modell megerősíti azokat a tulajdonságokat, amelyek fenntartják népszerűségét a szedán felépítést más karosszériaváltozatokkal szemben előnyben részesítő vásárlók körében.

Az autó kifinomult belső tere a praktikus formatervezést és az igényes stílust ötvözi, hogy a nyitott utastérben nyugodt hangulatot teremtsen. A kárpitok, anyagok és felületek harmonikusan illeszkednek egymáshoz, miközben a legkorszerűbb biztonsági technológiák látványos formavilágba ágyazva nyújtanak segítséget minden utazás során. A Toyota Smart Connect multimédiás rendszert úgy tervezték, hogy minden utazás a lehető legzökkenőmentesebb legyen, a biztonságról pedig a Toyota Safety Sense gondoskodik.

Ismerje meg készletajánlatunkat!