BLOG

Párizs 2024: 13 érmet és öt pontszerző helyet szereztek a Toyota által támogatott olimpikonok és paralimpikonok

Az olimpiai, paralimpiai és speciális olimpiai mozgalom világszintű támogatójaként és mobilitási partnereként ismert Toyota mintegy 30 magyar atléta felkészülését támogatta a párizsi olimpiai és paralimpiai játékokra, akik kimagasló eredményekkel hálálták meg a vállalat bizalmát és a szurkolók támogatását. A sportolók tizenhárom érmet és további öt pontszerző helyet szereztek Párizsban.

A Toyota által támogatott magyar olimpikonokból és paralimpikonokból álló párizsi kontingens valóságos éremesővel és pontszerző helyek sokaságával kápráztatta el a hazai szurkolókat: a mintegy 30 atléta nem kevesebb, mint 5 aranyérmet, 6 ezüstérmet, 2 bronzérmet, 2 negyedik helyet, 2 ötödik helyet és 1 hatodik helyet szerzett.

Külön érdekesség, hogy a Toyota magyar olimpiai és paralimpiai reklámfilmjében szereplő Rasovszky Kristóf olimpikon és Ekler Luca paralimpikon egyaránt aranyéremmel tért haza Párizsból.

„Az idei nyár egyik legmeghatározóbb eseménye a párizsi olimpia és paralimpia volt, ahol az egész ország egy emberként szurkolt hazai sportolóink sikeréért. A magyar sportolók ezúttal is kitettek magukért, mindannyian becsülettel helyt álltak, ami reményeink szerint azok számára is erős motivációt adhat a folytatáshoz, önmaguk újbóli és újbóli legyőzéséhez. Fontos azonban megjegyezni, hogy eredménytől függetlenül már a játékokra való kijutás ténye is hatalmas érdem és főhajtásra sarkalló teljesítmény, így a teljes magyar kontingens minden tagjának szívből gratulálunk” – fogalmazott Varga Zsombor, a Toyota és Lexus márkák magyarországi kommunikációs vezetője.

 

Ismerje meg készletajánlatunkat!