BLOG

Akár már készletről is rendelhető a vadonatúj Toyota PROACE MAX

A PROACE MAX a Toyota első európai nehéz kishaszongépjárműveként magasabb szintre emeli a márka haszongépjármű kínálatát, amely így a Yaris Van, a Proace City/Proace City Verso, a Proace/Proace Verso és a Hilux révén eddig is meghatározó szereplője volt a magyarországi piacnak.

A PROACE MAX bevezetésével a magyarországi kishaszongépjármű piacon második legkedveltebb márkájának számító Toyota egy olyan fontos szegmensbe érkezik meg, ahol a japán márka eddig nem kínált alternatívát, miközben ez a méretosztály a piac közel 40%-át teszi ki.

Elektromos és dízel PROACE MAX is van a kínálatban és 14%, – akár 20% bevezető kedvezménnyel köszöntik az érdeklődőket!

A vadonatúj TOYOTA PROACE MAX akkumulátoros elektromos kivitelben, valamint 120 és 180 lóerő teljesítménytartományt kínáló turbódízel hajtásláncokkal jelent meg.

A nagy teljesítményű akkumulátoros elektromos hajtáslánc biztosítja a PROACE MAX számára az elektromos hajtás erejét, kényelmét és költséghatékonyságát. A rendszer 270 lóerős (200 kW) teljesítménnyel és 410 Nm-es forgatónyomatékkal gazdálkodik, így a jármű a legnehezebb munkák elvégzéséhez is elegendő erőt biztosít. A PROACE MAX akár 420 kilométeres hatótávolságával (WLTP szabvány) kényelmesen teljesíti a tipikus napi feladatokat.

A Toyota PROACE MAX kínálatában három dízel hajtáslánc is rendelkezésre áll. A belépő szintű egység egy 2,2 literes erőforrás hatfokozatú kézi sebességváltóval, amely 120 lóerős (88 kW) teljesítményt és 320 Nm-es nyomatékot kínál.

A közepes teljesítményű motor a 2,2-es egység 140 lóerős (103 kW) változata, hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú automata sebességváltóval, 350 Nm, illetve 380 Nm teljesítménnyel. A nagy teljesítményű dízel, szintén kézi vagy automata sebességváltóval, 180 lóerőt (132 kW) kínál, és kiválóan alkalmas a nagy teherbírású átalakításokhoz. A CO2-kibocsátás 198 g/km-tól indul, ami megfelel a kategória legjobb értékének.

A PROACE MAX modellek mindegyike elsőkerék-hajtású, a nagy furgonok piacának legtöbb más modelljéhez hasonlóan.

Hatalmas rakodóteret kínál a modell

Teljes furgon formátumban hat különböző méret közül lehet választani, kétféle tengelytáv (3.450 mm és 4.035 mm), háromféle hosszúság (5.413 mm, 5.998 mm és 6.363 mm) és háromféle magasság (2.254 mm, 2.524 mm és 2.764 mm) alapján. Ezek a kombinációk 10 m3 és 17 m3 közötti raktérfogatot biztosítanak, és akár öt Euro-raklap kényelmes szállítására is elegendő helyet biztosítanak.

A kisteherautók csak egy részét képezik a PROACE MAX modellkínálatának: gyárilag egy- vagy háromoldalas billenőplatós konfigurációban, valamint Crew Cab kivitelben is kapható, négyüléses második sorral, így az ülőhelyek száma hétre nő.

Akár át is alakítható

Annak érdekében, hogy az ügyfelek lehető legszélesebb körét kiszolgálja, a PROACE MAX átalakítási lehetőségeket kínál, mind gyári, mind a Toyota által felhatalmazott szakemberek által végzett egyedi formákban. Hasonlóképpen, a különböző felhasználói és üzleti igényeknek megfelelő tartozékok széles választéka áll rendelkezésre.

A bruttó járműtömeg a dízelüzemű modellek esetében 3300 kilogrammtól 3500 kilogrammig, az akkumulátoros elektromos változatok esetében pedig 3500 kilogrammtól 4250 kilogrammig terjed, a jármű konfigurációjától függően.

Teherbírásból jeles

Az akkumulátoros elektromos PROACE MAX akár 1.500 kg hasznos teherbírásával és 2.400 kg vontatási képességével kategóriája legjobbjai közé tartozik. Dízelmotorral a maximális hasznos teherbírás akár 1.500 kg, a vontatási kapacitás pedig akár 3.000 kg is lehet, a jármű hosszának és magasságának kombinációjától függően.

A vadonatúj Toyota PROACE MAX a kiváló teherszállítási képességeket és a kategóriaelső teherkapacitást hatékony teljesítménnyel és erőteljes, robusztus kialakítással ötvözi.

A biztonság és kényelem is fontos szempont volt a tervezéskor

Az alapfelszereltség részét képező Toyota Safety Technologies kibővített választéka biztosítja a nyugalmat, védve a járművet és utasait. A céltudatos megjelenést a teljesen LED-es fényszórók hangsúlyozzák; az első ködlámpák a jobb láthatóság érdekében kanyarfény funkcióval rendelkeznek.

A PROACE MAX a Toyota első európai nehéz tehergépjárműveként (HDV) csatlakozik a frissített PROACE, PROACE CITY és Hilux modellekhez, és ezzel teljessé teszi a Toyota Professional könnyű haszongépjárművek átfogó portfólióját.

NÉZZE MEG A PROACE MAX FELSZERELTSÉGÉT AZ ÁRLISTÁBAN! >>> 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK >>>

A PROACE MAX a Koto Autóházba is megérkezett. Jöjjön el és ismerje meg az új modellt!

Szeretettel várjuk a Toyota Üzleti Napokon október 14-18-ig Kaposváron és Nagykanizsán!

Ismerje meg készletajánlatunkat!