Ellenállhatatlan Toyota ajánlatok társas vállalkozások számára

Ellenállhatatlan Toyota Flottaprogramunkban olyan modellek várnak extra kedvezményesen a társas vállalkozásokra, mint az ikonikus Corolla-család, a SUV-szegmens meghatározó képviselői, a Corolla Cross és a C-HR, de extra ajánlatban érhető el a legendás Camry, elektromos változataival is a Proace City Panel Van illetve a Proace Panel Van, vagy a zord körülményekre tervezett Hilux terepjáró. Ha autóvásárlási döntés előtt áll, nézzen be hozzánk!

22%-tól COROLLA SEDAN és 19%-tól HATCHBACK MC23 Flottaprogram kedvezmény

Több mint 50 millió autót adtak el története során a világrekorder Corollából, nem véletlenül! Ismerje meg őket Ön is!

22%-tól COROLLA Touring Sports MC23 Flottaprogram kedvezmény

Itt a tér a növekedéshez! A Corolla sokoldalú Touring Sports változata a Hatchback kiemelkedő alapjaira épül, még tágasabb utastérrel, illetve nagy és rendkívül sokoldalú raktérrel. A 60/40 arányban osztott második üléssornak és a két magasság között állítható csomagtérpadlónak köszönhetően gyorsan átalakíthatja a Touring Sports verziót az igényeinek megfelelően.

15%-tól COROLLA CROSS Flottaprogram kedvezmény

A vadonatúj Corolla Cross új csillag a SUV-ok táborában. A Toyota-újdonság egy robusztus családi autó előnyét kínálja. A biztonsági eszközök sorával felszerelt városi crossover tökéletes társ a mindennapokban.

18% C-HR Classic Flottaprogram kedvezmény

A 2016-ban bemutatott stílusteremtő modell meghökkentő formatervével napjainkra igazi ikonná érett. A sikermodell gazdag felszereltséggel, biztonságos közlekedést segítő innovatív megoldásokkal érhető el a vásárlók számára.

21% CAMRY Flottaprogram kedvezmény

Az új Toyota Camry Hybrid garantáltan lenyűgöző. A modern autótervezés látványos diadala finoman keveri a szedán formavilág kifinomultságát a kupék időtlen stílusával. Egy hibrid vezetése sosem volt még ilyen izgalmas.

13%-tól HILUX Flottaprogram kedvezmény

Az átlagon felüli kényelmet kínáló Toyota Hilux minden úton elkíséri, legyen az meredek domboldal, poros országút vagy városi környezet! A megbízhatóságáról híres terepjáró legújabb generációját változatos felszereltségben, offroad és vadászati kiegészítő tartozékokkal is elérheti.

22%-tól PROACE CITY PANEL VAN Flottaprogram kedvezmény

A kompakt, mozgékony és kiváló képességekkel rendelkező Toyota Proace City soha nem hagyja cserben. Modern formáival, utasterével és csúcstechnológiás biztonsági technológiájával nincs olyan helyzet, amellyel ne tudna megbirkózni. A megújult Proace City készen áll arra, hogy nagy teljesítményű elektromos vagy belsőégésű motoros hajtásláncával segítse vállalkozását.

27%-tól PROACE PANEL VAN Flottaprogram kedvezmény

Nincs két egyforma feladat. Bármire is van szüksége, a megújult Toyota Proace készen áll arra, hogy a legtökéletesebb megoldást kínálja vállalkozása számára. Kétféle hosszúságban és négyféle karosszériaváltozatban kapható, hogy az ülések és a raktér minden lehetséges kombinációját lefedje, és a könnyű pakolhatóság mellett bármit elbírjon, amire csak szükség van. 

Szeretettel várjuk!

 

KOTO KAPOSVÁR:
Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8.00-17.00.
Hétvégén: ZÁRVA

KOTO NAGYKANIZSA:
Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8.00-17.00.
Hétvégén: ZÁRVA

Share This