Őszi No.1 Toyota Készletajánlatok Társas Vállalkozások számára

Az őszi Toyota Flottaprogramunkban olyan modellek várnak extra kedvezményesen a társas vállalkozásokra, mint az ikonikus Corolla-család, a SUV-szegmens meghatározó képviselői, a Corolla Cross és a C-HR, de extra ajánlatban érhető el a legendás Camry, elektromos változataival is a Proace City Panel Van illetve a Proace Panel Van, vagy a zord körülményekre tervezett Hilux terepjáró. Ha autóvásárlási döntés előtt áll, nézzen be hozzánk!

Több mint 50 millió autót adtak el története során a világrekorder Corollából, nem véletlenül! Ismerje meg őket Ön is!

16,5%-tól COROLLA CROSS Flottaprogram kedvezmény

A vadonatúj Corolla Cross új csillag a SUV-ok táborában. A Toyota-újdonság egy robusztus családi autó előnyét kínálja. A biztonsági eszközök sorával felszerelt városi crossover tökéletes társ a mindennapokban.

19,5% C-HR Flottaprogram kedvezmény

A 2016-ban bemutatott stílusteremtő modell meghökkentő formatervével napjainkra igazi ikonná érett. A sikermodell gazdag felszereltséggel, biztonságos közlekedést segítő innovatív megoldásokkal érhető el a vásárlók számára.

21,5% CAMRY Flottaprogram kedvezmény

Az új Toyota Camry Hybrid garantáltan lenyűgöző. A modern autótervezés látványos diadala finoman keveri a szedán formavilág kifinomultságát a kupék időtlen stílusával. Egy hibrid vezetése sosem volt még ilyen izgalmas.

9%-tól HILUX Flottaprogram kedvezmény

Az átlagon felüli kényelmet kínáló Toyota Hilux minden úton elkíséri, legyen az meredek domboldal, poros országút vagy városi környezet! A megbízhatóságáról híres terepjáró legújabb generációját változatos felszereltségben, offroad és vadászati kiegészítő tartozékokkal is elérheti.

Akár 30% PROACE CITY PANEL VAN Flottaprogram kedvezmény

Ha Ön is vállalkozó, tudja, mennyire fontos jó döntéseket hozni. Ha nemcsak egy áruszállítóra van szüksége, hanem egy megbízható munkatársra, aki mindig az üzlet fejlődéséért dolgozik, válassza a kompakt PROACE CITY VAN modellt, amely otthonosan mozog a városi környezetben. 

Akár 35% PROACE PANEL VAN Flottaprogram kedvezmény

Ha praktikus áruszállítót keres, intelligens megoldásainak, a karosszériaválaszték és a tengelytávok 8-féle kombinációjának, valamint az ajtóváltozatok széles választékának köszönhetően a PROACE kínálhatja a legtökéletesebb megoldást vállalkozása számára.

Akár munkára, akár szabadidős célokra használja, a PROACE CITY VERSO biztosan remekül vizsgázik. A csekély károsanyag-kibocsátásnak és a kategóriaelső üzemanyag-fogyasztásnak köszönhetően Ön mindig alacsony üzemeltetési költségekre számíthat.

27%-tól Proace Verso Flottaprogram kedvezmény

Tágas utasterével és az aktív életstílust szolgáló praktikus megoldásaival az új PROACE Verso a Toyota sokoldalú utasszállítóinak legújabb modellje. Átgondolt kialakítás, modern dízelmotorok és innovatív technológia – ebben az autóban minden együtt van ahhoz, hogy Ön még kellemesebben, még biztonságosabban és még nyugodtabban utazhasson.

Szeretettel várjuk!

 

KOTO KAPOSVÁR:
Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8.00-17.00.
Hétvégén: ZÁRVA

KOTO NAGYKANIZSA:
Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8.00-17.00.
Hétvégén: ZÁRVA

Share This