Februári No.1 Toyota készletajánlatok magánszemélyek számára

Februári Toyota ajánlatainkban olyan modellek várnak kedvezményesen Önre, mint a városi kompakt Aygo X, az ikonikus Corolla-család, a SUV-szegmens meghatározó képviselői, a Yaris Cross, a C-HR Classic mellett az Új Toyota C-HR, a Corolla Cross, a BZ4X, vagy a RAV4. Ha autóvásárlási döntés előtt áll, nézzen be hozzánk!

ÚJ AYGO X már 5.390.000Ft-tól

THM 6,9% és akár 650.000 Ft kedvezmény

MY23 árlista >>>

MY24 árlista >>>

A városi kisautó fogalmát újraalkotó crossover igazi jóbarát! Takarékos, mégis dinamikus. A városi közlekedésre tervezett, kényelmi és biztonsági felszerelések sorával ellátott modell vérpezsdítő színeivel, karakteres megjelenésével messze kitűnik az utak szürkeségéből.

YARIS CROSS | 7.540.000Ft-tól

THM 6,9% és akár 700.000 Ft árelőny

Részletek az árlistában! >>>

A Toyota Yaris Cross-ban a városi autó jól átgondolt kialakítása találkozik egy SUV kényelmével! A magas vezetési pozíció, a tágas, kényelmes utastér, a fejlett technológia megbízhatóságot, valódi vezetési élményt jelent akár a legsűrűbb városi forgalomban is.

COROLLA CSALÁD MC23

THM 0%-6,9%-ig, vagy akár 3.600.000 Ft kedvezmény. Részletek az árlistákban:

Corolla Sedan árlista >>>

Corolla Hatchback >>>

Corolla Touring Sports árlista >>>

Több mint 50 millió autót adtak el története során a világrekorder Corollából, nem véletlenül! Ismerje meg őket Ön is!

COROLLA CROSS

THM 6,9% és akár 700.000 Ft kedvezménnyel

Részletek az árlistában! >>>

A vadonatúj Corolla Cross új csillag a SUV-ok táborában. A Toyota-újdonság egy robusztus családi autó előnyét kínálja. A biztonsági eszközök sorával felszerelt városi crossover tökéletes társ a mindennapokban.

C-HR CLASSIC

THM 6,9% és akár 1.400.000 Ft kedvezmény

Részletek az árlistában! >>>

A 2016-ban bemutatott stílusteremtő modell meghökkentő formatervével napjainkra igazi ikonná érett. A sikermodell gazdag felszereltséggel, biztonságos közlekedést segítő innovatív megoldásokkal érhető el a vásárlók számára.

ÚJ TOYOTA C-HR

THM 6,9% és akár 700.000 Ft kedvezmény

Részletek az árlistában! >>>

Az új Toyota C-HR formabontó megjelenését lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Felvillanyozó mozgékonyságával és intelligens technológiáival inspiráló vezetési élményt kínál.

RAV4 Hybrid | 15.840.000 Ft-tól

THM 6,9% és akár 500.000 Ft kedvezmény

Részletek az árlistában! >>>

Az ötödik generációs Toyota RAV4 a robusztus karaktert ötvözi az elegáns, modern stílussal. Jóllehet kifejezetten városi előnyöket kínál, a nagy nyomaték és az alacsony károsanyag-kibocsátás egyedülálló kombinációja tökéletes „mindenes” járművé teszi.

A BZ4X az első a zéró károsanyag-kibocsátás szellemiségében tervezett „Beyond Zero” elektromos Toyota modellek sorában. A stílusos SUV feltöltve akár több mint 500 kilométer megtételére képes. A kategóriaelső biztonsági funkciókat felvonultató T-Mate rendszer pedig vezetés közben nyújt kiemelkedő támogatást.

Szeretettel várjuk!

 

KOTO KAPOSVÁR:
Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8.00-17.00.
Hétvégén: ZÁRVA

KOTO NAGYKANIZSA:
Nyitvatartás

Hétfőtől péntekig: 8.00-17.00.
Hétvégén: ZÁRVA

Share This